Φροντιστήριο Μήταλας

Κέντρο Πληροφορικής

Με μακρά πορεία και μεγάλη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης, το ΜΗΤΑΛΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ είναι σε θέση να σας προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα εκπαίδευσης και πιστοποίησης, σε ένα άρτιο εξοπλισμένο χώρο.

Θεωρήσαμε αναγκαίο να συνεργαστούμε με τον πιο δυναμικό Φορέα Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Γι’ αυτό επιλέξαμε την ACTA. H ACTA είναι Εταιρεία Έντασης Γνώσης (τεχνοβλαστός) που ιδρύθηκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και πορεύεται σεβόμενη το κύρος του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος από το οποίο προέρχεται.

Το πρόγραμμα σπουδών που προσφέρεται στο κέντρο μας απευθύνεται σε:

  • Μαθητές Δημοτικού
  • Μαθητές Γυμνασίου Λυκείου
  • Ενήλικες
  • Φοιτητές

Ειδικά για τους φοιτητές του Τ.Ε.Ι. Άμφισσας έχουμε δημιουργήσει πρόγραμμα σπουδών κατάλληλο για τις απαιτήσεις της σχολής τους, παρέχοντάς τους και τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις (π.χ. Photoshop)

Υπεύθυνη σχολής: Σοφία Κουρελή

 


Διενέργεια Εξετάσεων

Σε αυτή την σελίδα θα ανακοινώνονται οι ημερομηνίες διενέργειας των εξετάσεων

Attachments:
FileFile sizeDownloads
Download this file (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.pdf)ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.pdf53 kB2131
Download this file (pliroforiki megaloi.pdf)pliroforiki megaloi.pdf88 kB1815
Download this file (ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2012.pdf)ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2012.pdf35 kB1945

Αποτελέσματα Εξετάσεων

Σε αυτή την σελίδα θα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων

Διαχείριση Το Νέο Λύκειο Διάλειμμα - Παιχνίδια Μαθη...Μαγικά Παλιά Ιστοσελίδα

Επαν. Θέματα

Ο.Ε.Φ.Ε.

 

ENIΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ

ΤΟΝ COVID-19 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Η επιχείρηση Ι.ΜΗΤΑΛΑΣ-Ι.ΓΚΟΒΑΡΗΣ-Ζ.ΚΟΥΚΟΣ ΟΕ που εδρεύει/δραστηριοποιείται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, εντάχθηκε στη Δράση «Ενίσχυση Μικρών και πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον covid-19 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας» συνολικού προϋπολογισμού 25 εκ. ευρώ.

Η Δράση στοχεύει στην παροχή ενίσχυσης των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με τη μορφή επιχορήγησης για τη διασφάλιση επαρκούς ρευστότητας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας Covid-19.

Ο συνολικός προϋπολογισμός (100% Δημόσια Δαπάνη) της επένδυσης είναι 32.193,69 €, και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα» 2014-2020.