Φροντιστήριο Μήταλας

Διάλειμμα - Παιχνίδια


Online gamesΔοκιμάστε την τύχη σας σε μια από τις καλύτερες online εκδόσεις του δημοφιλούς παιχνιδιού PACKMAN.Για πάρα πολλά χρόνια, η επίλυση του κύβου υπήρξε μια από τις δυσκολότερες σπαζοκεφαλιές που το ανθρώπινο μυαλό επινόησε...Αρκετά χρόνια πριν ένας Ρώσος φοιτητής δημιούργησε ένα απλό αλλά συνάμα απόλυτα εθιστικό παιχνίδι και το ονόμασε TETRIS.Παιχνίδια

Zed
Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι δράσης, που πρέπει να βοηθήσεις τον Zed με πολύ δεξιοτεχνία, να αντιμετωπίσει επικίνδυνα εμπόδια στον δρόμο του.
(788Kb)


Kick Boxing
Μια μάχη μέχρι τέλους. Αναμετρήσου παλεύοντας με ισχυρούς αντιπάλους και προσπάθησε βέβαια να βγεις νικητής...
(521Kb)


Ball Breaker
Μια παλιά και δοκιμασμένη συνταγή επιτυχίας, μια μπάλα και πολλά τουβλάκια που συνοδεύονται από ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού...
(571Kb)
Διαχείριση Το Νέο Λύκειο Διάλειμμα - Παιχνίδια Μαθη...Μαγικά Παλιά Ιστοσελίδα

Επαν. Θέματα

Ο.Ε.Φ.Ε.

 

ENIΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ

ΤΟΝ COVID-19 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Η επιχείρηση Ι.ΜΗΤΑΛΑΣ-Ι.ΓΚΟΒΑΡΗΣ-Ζ.ΚΟΥΚΟΣ ΟΕ που εδρεύει/δραστηριοποιείται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, εντάχθηκε στη Δράση «Ενίσχυση Μικρών και πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον covid-19 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας» συνολικού προϋπολογισμού 25 εκ. ευρώ.

Η Δράση στοχεύει στην παροχή ενίσχυσης των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με τη μορφή επιχορήγησης για τη διασφάλιση επαρκούς ρευστότητας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας Covid-19.

Ο συνολικός προϋπολογισμός (100% Δημόσια Δαπάνη) της επένδυσης είναι 32.193,69 €, και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα» 2014-2020.