Φροντιστήριο Μήταλας

Γράμμα προς τον Μαθητή

Φίλε μαθητή,

Η διαδικασία των εξετάσεων είναι ένας πρώτος αγώνας από τους πολλούς που θα δώσεις στη ζωή σου, θα πρέπει να τον δώσεις με πίστη στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου.

Το αποτέλεσμα είναι το στοιχείο που θα σε ωθήσει να θέσεις νέους στόχους για τον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου με βασικό γνώμονα να κάνεις στη ζωή σου αυτό που πραγματικά αγαπάς. Οι σπουδές σε ένα πανεπιστημιακό ίδρυμα είναι μια πρώτη βάση για να πάρεις τη ζωή στα χεριά σου. Θα πρέπει να έχεις σαν βασική φιλοσοφία «ότι τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κατακτώνται με δουλεία και κόπο».

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση έχει φτάσει. Λάβε υπόψιν σου την γιγάντωση των απαιτήσεων που επιβάλλει το Νέο Σχολείο. Αν πρόθεσή σου είναι να συμμετάσχεις με αξιώσεις σε έναν μαραθώνιο, και οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι ένας μαραθώνιος αντοχής και στρατηγικής, πρέπει να έχεις προπονηθεί πολύ καιρό με την κατάλληλη καθοδήγηση και την επιστημονική γνώση ενός ικανού «προπονητή».

Επιδιώκουμε και στηρίζουμε το προσωπικό σου όραμα, μοιραζόμαστε την αγωνία σου, ενισχύουμε την πίστη στον εαυτό σου, με την αποτελεσματική συνεργασία  μαζί σου και σου υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να ανταποκριθούμε στις Προσδοκίες σου , και να γίνουμε αρωγοί και συνοδοιπόροι στην πραγμάτωση των ονείρων σου.


ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

 

"Βάλε εσύ το όνειρο και  ΜΑΖΙ θα βαδίσουμε  στην επιτυχία"