Φροντιστήριο Μήταλας

Γράμμα προς τον Μαθητή

Φίλε μαθητή,

Η διαδικασία των εξετάσεων είναι ένας πρώτος αγώνας από τους πολλούς που θα δώσεις στη ζωή σου, θα πρέπει να τον δώσεις με πίστη στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου.

Το αποτέλεσμα είναι το στοιχείο που θα σε ωθήσει να θέσεις νέους στόχους για τον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου με βασικό γνώμονα να κάνεις στη ζωή σου αυτό που πραγματικά αγαπάς. Οι σπουδές σε ένα πανεπιστημιακό ίδρυμα είναι μια πρώτη βάση για να πάρεις τη ζωή στα χεριά σου. Θα πρέπει να έχεις σαν βασική φιλοσοφία «ότι τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κατακτώνται με δουλεία και κόπο».

Η νέα εποχή στην εκπαίδευση έχει φτάσει. Λάβε υπόψιν σου την γιγάντωση των απαιτήσεων που επιβάλλει το Νέο Σχολείο. Αν πρόθεσή σου είναι να συμμετάσχεις με αξιώσεις σε έναν μαραθώνιο, και οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι ένας μαραθώνιος αντοχής και στρατηγικής, πρέπει να έχεις προπονηθεί πολύ καιρό με την κατάλληλη καθοδήγηση και την επιστημονική γνώση ενός ικανού «προπονητή».

Επιδιώκουμε και στηρίζουμε το προσωπικό σου όραμα, μοιραζόμαστε την αγωνία σου, ενισχύουμε την πίστη στον εαυτό σου, με την αποτελεσματική συνεργασία  μαζί σου και σου υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να ανταποκριθούμε στις Προσδοκίες σου , και να γίνουμε αρωγοί και συνοδοιπόροι στην πραγμάτωση των ονείρων σου.


ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

 

"Βάλε εσύ το όνειρο και  ΜΑΖΙ θα βαδίσουμε  στην επιτυχία"

Διαχείριση Το Νέο Λύκειο Διάλειμμα - Παιχνίδια Μαθη...Μαγικά Παλιά Ιστοσελίδα

Επαν. Θέματα

Ο.Ε.Φ.Ε.

 

ENIΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ

ΤΟΝ COVID-19 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Η επιχείρηση Ι.ΜΗΤΑΛΑΣ-Ι.ΓΚΟΒΑΡΗΣ-Ζ.ΚΟΥΚΟΣ ΟΕ που εδρεύει/δραστηριοποιείται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, εντάχθηκε στη Δράση «Ενίσχυση Μικρών και πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον covid-19 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας» συνολικού προϋπολογισμού 25 εκ. ευρώ.

Η Δράση στοχεύει στην παροχή ενίσχυσης των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με τη μορφή επιχορήγησης για τη διασφάλιση επαρκούς ρευστότητας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας Covid-19.

Ο συνολικός προϋπολογισμός (100% Δημόσια Δαπάνη) της επένδυσης είναι 32.193,69 €, και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα» 2014-2020.