Φροντιστήριο Μήταλας

Γράμμα προς τους Γονείς

Αγαπητοί γονείς,


Η επικοινωνία μαζί σας θεωρούμε ότι είναι πυλώνας για την επιτυχία των μαθητών μας. Επικοινωνία για μας σημαίνει αμοιβαία συνεργασία, ουσιαστική ενημέρωση και ειλικρινής επαφή. Οι καθηγητές του φροντιστηρίου μας κάθε χρονιά μοιράζονται τις αγωνίες κάθε παιδιού αλλά και κάθε γονιού.

Θέλουμε πάντα να σας κοιτάμε στα μάτια, γιατί έτσι μόνο πιστεύουμε ότι οικοδομούνται αληθινές σχέσεις συνεργασίας. Και οι γονείς πιστεύουμε ότι είστε αληθινοί συνεργάτες μας, αφού οι στόχοι μας είναι κοινοί και μαζί μπορούμε να τους πετύχουμε καλύτερα. Ζητάμε λοιπόν από εσάς, να μας εμπιστευτείτε την πρόοδο των παιδιών σας, να συνεργαστείτε στενά μαζί μας σε θέματα σχετικά με την επίδοση, τη συμπεριφορά και τις τυχόν ιδιαιτερότητές τους ώστε να δημιουργήσουμε μια ειλικρινή σχέση που θα συμβάλλει θετικά στην επίτευξη των κοινών μας επιδιώξεων.

Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει η οργάνωση, η μεθοδικότητα, η επάρκεια, η κατάκτηση των στόχων σας και τελικά η επιτυχία σας περιμένουμε να συζητήσουμε και να βρούμε την καλύτερη λύση για τα παιδιά σας .

 

Με εκτίμηση

 

Η διεύθυνση σπουδών


Γιάννης Μήταλας

Γιάννης Γκόβαρης

Ζαχαρίας Κούκος