Φροντιστήριο Μήταλας

Γράμμα προς τους Γονείς

Αγαπητοί γονείς,


Η επικοινωνία μαζί σας θεωρούμε ότι είναι πυλώνας για την επιτυχία των μαθητών μας. Επικοινωνία για μας σημαίνει αμοιβαία συνεργασία, ουσιαστική ενημέρωση και ειλικρινής επαφή. Οι καθηγητές του φροντιστηρίου μας κάθε χρονιά μοιράζονται τις αγωνίες κάθε παιδιού αλλά και κάθε γονιού.

Θέλουμε πάντα να σας κοιτάμε στα μάτια, γιατί έτσι μόνο πιστεύουμε ότι οικοδομούνται αληθινές σχέσεις συνεργασίας. Και οι γονείς πιστεύουμε ότι είστε αληθινοί συνεργάτες μας, αφού οι στόχοι μας είναι κοινοί και μαζί μπορούμε να τους πετύχουμε καλύτερα. Ζητάμε λοιπόν από εσάς, να μας εμπιστευτείτε την πρόοδο των παιδιών σας, να συνεργαστείτε στενά μαζί μας σε θέματα σχετικά με την επίδοση, τη συμπεριφορά και τις τυχόν ιδιαιτερότητές τους ώστε να δημιουργήσουμε μια ειλικρινή σχέση που θα συμβάλλει θετικά στην επίτευξη των κοινών μας επιδιώξεων.

Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει η οργάνωση, η μεθοδικότητα, η επάρκεια, η κατάκτηση των στόχων σας και τελικά η επιτυχία σας περιμένουμε να συζητήσουμε και να βρούμε την καλύτερη λύση για τα παιδιά σας .

 

Με εκτίμηση

 

Η διεύθυνση σπουδών


Γιάννης Μήταλας

Γιάννης Γκόβαρης

Ζαχαρίας Κούκος

Διαχείριση Το Νέο Λύκειο Διάλειμμα - Παιχνίδια Μαθη...Μαγικά Παλιά Ιστοσελίδα

Επαν. Θέματα

Ο.Ε.Φ.Ε.

 

ENIΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ

ΤΟΝ COVID-19 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Η επιχείρηση Ι.ΜΗΤΑΛΑΣ-Ι.ΓΚΟΒΑΡΗΣ-Ζ.ΚΟΥΚΟΣ ΟΕ που εδρεύει/δραστηριοποιείται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, εντάχθηκε στη Δράση «Ενίσχυση Μικρών και πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον covid-19 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας» συνολικού προϋπολογισμού 25 εκ. ευρώ.

Η Δράση στοχεύει στην παροχή ενίσχυσης των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με τη μορφή επιχορήγησης για τη διασφάλιση επαρκούς ρευστότητας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας Covid-19.

Ο συνολικός προϋπολογισμός (100% Δημόσια Δαπάνη) της επένδυσης είναι 32.193,69 €, και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα» 2014-2020.